23 Haziran 2008 Pazartesi

Ev Hanımları Evde Ne Yapar?

Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde, evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş. 3 çocukda bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.
Evin içine girdiğinde durum dahada vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgifil kanalındaymış. Televizyonun üzerine bırakılmış yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü-hadökülecek vaziyetteymiş.
Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun, sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş.
Üst tarafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü bişey gelmiş olabileceğini yada hastalandığını düşünerek koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş. Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:''herzamanki gibi!''Ardından şaşkınlıkla sormuş: ''Ne oldu bugün böyle?''
Karısı tekrar gülümseyerek ''Sen hergün eve geldiğinde bütüngün ne yaptınki, demezmiydin?'' -''Evet'' ''-Güzel... Bugün hergün yaptıklarımı yapmadım.''...

2 yorum:

nalan dedi ki...

önce buraya geldim burdan da atölyeye gidiyorum .seni tanıdığıma,ankarada olduğuna çok sevindim,bir de akrepdeşlik var,ohhooo yaş farkına aldırmazsan :)))))

BONCUK HANIM dedi ki...

bende çok sevindim:) yaşasın ilk blog arkadaşım...